Страхотно представяне и куп изненади на Русланов в Китай

ICEA JOY WORLD 2018

Станимир Русланов завърши първото си участие в Китай повече от успешно. Родният ни талант спечели 4 победи над китайски състезатели. Класира се на 49 място от 380 участници. Достигна до 3 фаза и стана най-предно класиралият се Европеец, заедно със Санжин Пехливановиц. Зад гърба си в класирането остави състезатели, като Албин Оушън и Еклент Каци.
Браво Стамба!
Стискаме палци и на Европейското!

Силната конкуренция в топ 49 постави Станимир в първата среща на трета фаза срещу един от фаворитите Ву Женю. Българинът претърпя поражение с резултат 13:3. Въпреки това надеждата ни остава в голямата игра. В 3-тата фаза схемата е на двойна елиминация и така Снайпериста ще се изправи срещу Бианг Фангминг в 04:00 през нощта.

Жребият мач за следващият мач на Станимир се очаква всеки момент!
Очаквайте на коментар под поста в нашата facebook стараница

Схема

На живо
http://live.qq.com/10010885

!!! Може да следите всички мачове на живо по следният начин:
1. Посочвате малкото червено поле горе в ляво на екрана (без да кликванете на него), намиращо се в дясно от профилната снимка на акаунта (снимка на азитско момиче)
2. След това излиза падащо меню със всички възможни мачове на живо
3. Кликвате върху всяко, докъто не намерите мач, който ви е интересен

* Излъчването на срещите на Станимир на горепосочената страница са много вероятни, тъй като китайските оператори наблягат на срещите между европейци и азиатци в телевизионните излъчвания!

Следете всички новини тук!

*Интересни факти от всеки мач на Станимир  в турнира

В масовото събитие участват 380 състезатели от целият свят. Турнира ще се провежда от 01.07.2018 г. до 11.07.2018 г.

1.В първата среща на нашата надежда претърпя загуба с резултат 7:1, като катайският му противник не допусна грешки в мача, и не остави почти  никаква възможност за отговор на родният ни дебютант.

2.Във вторият си мач за оцеляване в турнира Стамбата отново се изправи срещу състезател на домакините. Снайпериста игра страхотно и спечели с резултат 7:5

3.Във третият си мач Станимир постигна трудна втора победа с резултат 6:5. Той драматично приключи последната черна топка 5 секунди преди изтичането на мача и заслужено се класира за следващата фаза на турнира. Това бе втори състезател на домакините, който бе поразен от националната ни щека.

4.Станимир показа класа в четвъртият си мач и успя да елиминира трети представител на домакините. Русланов приключи мача с резултат 5:4 (след изтичането на лимита за време в мач до 9 - 100 минути). Снайпериста продължава да пише история при първото си участие на световният форман на китайска 8-ма топка.

5.Русланов показа много сериозна класа и днес на зеленото сукно в далечен Китай. Гръмка победа над представителя на домакините Ксиа Динг след драмата на дузпита. В крайна сметка борбеността и силата на Станимир му спомогнаха да осъществи един от най-големите пробиви в кариерата си. Резултат 7:6 и пробивът и надеждите на феновете продължават!

6.Силната конкуренция в топ 49 постави Станимир в първата среща на трета фаза срещу един от фаворитите Ву Женю. Българинът претърпя поражение с резултат 13:3. Въпреки това надеждата ни остава в голямата игра.

7.В 3-тата фаза схемата е на двойна елиминация, и така Снайпериста  се изправи срещу Бианг Фангминг. Мачът завърши 15:5 в полза на китаеца. Русланов приключва участието си  в турнира с гордо вдигната глава.

Браво  Русланов!
Успех на Европейското!