Станимир Русланов грабна Купата на Petrich Masters

На 23-24.02.2019 се проведе традиционният турнир на спортен клуб Бо и Бо Petrich Masters.
Тази година бе доста по-интересен формат, и освен звездите на българския билярд, бяха поканени чуждестранни играчи от близките съседки. Майстори на щеката от Гърция, Кипър, Македония, Косово и Сърбия взеха участие в атрактивното състезание.
Въпреки вдигнатия заряд на балканската битка българските състезатели показаха солидна класа и заеха челните позиции в битката.
Златото в надпреварата спечели евробоеца за 2018 на България Станимир Русланов (СК Стикс). В инфарктен мач той победи един от най-трудните си опоненти Георги Георгиев (СК Бо и Бо). Представителя на домакините игра перфектно до резултат 10:4, но след това частичка разсеяност даде криле на европейския вицешампион. Страхотно зрeлище и прекрасен обрат за сливенския снайперист.
Бронзовите медали останаха за Никола Кемилев (СК Стикс) и Гьоргис Кампурлидис (Гърция).
Коко направи страхотни мачове и победи част от фаворитите, но се препъна срещу шампиона в турнира. Въпреки това даде заявка за много силен сезон и надежда на своите фенове за много нови успехи.

БНБФ поздравява своя прогресиращ член клуб Бо и Бо за прекрасната организация и добрите условия, а родните състезатели за силната игра и високите успехи в турнира.