Билярда пренаписа история с вторият си благотворителен турнир

Завърши успешно и вторият благотворителен турнир под мотото Билярд с кауза! За едва 2 дни всички ние (над 270 регистрирани дарения) заедно успяхме да съберем общо 7 705 лв за малкия Петко Димитров от гр. София!
 
БНБФ Благодари от сърце най-вече на билярдни клубове Club BSD Billiards,Snooker,Darts и STIX Bar & Billiards, които отново осигуриха безвъзмездно необходимите за провеждане на турнира условия, на основните ни партньори Футбол с кауза, ФК Торнадо 2013 - FC Tornado 2013, Game Masters, както и на невероятната подкрепа на цялата билярдна и снукър общност в България, най-вече СК Bo&Bo (гр. Петрич), Реал Билярд ЕООД, СК Пловдив, HotShot Billiard-Club (гр. Бургас), Korona Biliard Club (гр. Русе), Българска Снукър Федерация, на професионалните играчи Станимир Русланов, Krasimir Kameshev, Spasian Spasov, Georgi Georgiev и много други, които не само участваха в турнира, но и дариха множество интересни награди за благотворителната ни томбола.
 
Благодарим за подкрепата и на всички специални участници от българския професионален спорт и шоубизнеса, които подкрепиха Петко и нашия турнир с публичната си подкрепа, участие в турнира или също решиха да дарят благотворително лични вещи с автографи за благотворителната томбола – легендата на българския футбол - Христо Стоичков - Камата, актьорите Димитър Рачков, Влади Въргала, Любо Нейков !, Kamen Vodenicharov, на мис България 2013 – Нанси Николаева Карабойчева, семейство Мадлен Алгафари и Nidal Algafari, екипа на Шоуто на Слави (Slavi's Show) и КУ-КУ БЕНД, капитана на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов, Bulgarian Volleyball Federation и националните ни отбори по волейбол (мъже и жени).
 
Благодарим за съдействието и по медийното отразяване на турнира на "Денят започва", сутрешен блок, БНТ1, България сутрин по Bulgaria ON AIR, Ники Кънчев Шоу по Дарик радио, вестник 24 часа, вестник Стандарт, Gong.bg, Sportal.bg, Dnes.bg, bgvolleyball.com, Sofia Premier League, e-novinar.bg, Topsport.bg, Blitz Sport, на дизайнерите Мартин Тодоров, Нели Димитрова и Bonita Style,всички фотографи, оператори и осигурилите снимачна техника Георги Даракчиев, Симеон Кунински, Стефан Тодоров и всички други, които отразиха и продължават да популяризират каузата на Петко!
 
Не на последно място искаме да благодарим и на всички доброволци, които взеха дейно участие по подготовката и провеждането на турнира, на участниците, които премериха сили на билярдните маси и с над 270 регистрирани състезатели превърнаха Билярд с кауза 2 - Заедно за Петко в един от най-мащабните билярдни турнири, провеждани някога в България!
 
Отчет събрани средства:
събрани средства на място по време на турнира – 6 205 лв.
събрани средства на място по време на турнира в Бургас – 315 лв.
дарение от Благотворителна фондация за деца Роналд Макдоналд България – 1000 лв
други предварителни дарения по банков път – 185 лв.
ОБЩО – 7 705 лв.
 

Всички изброени средства вече са преведени по дарителската сметка на Петко!

Турнирът излъчи 48 медалисти и още 11 бяха щастливците в благотворителната томбола
Очаквайте скоро пълна галерия и видео

 
Благодарим Ви и ще се радваме да се видим отново през октомври на „Билярд с кауза 3“, а не забравяйте и че всички заедно отново ще се включим в благотворителната инициатива на предстоящия след по-малко от 2 месеца Футбол с кауза 2018, където също ни очакват много приятени емоции и позитивна енергия в разгара на лятото!
Очаквайте скоро пълна галерия от събитието и видеоклип с най-интересните моменти
 
Очакваме Ви!