Перфектен Станимир Русланов с ново злато

Актуална ранглиста
Схема от турнира в СК Корона Русе
Видео Записи от ТВ масата
Актуален календар
Галерия

Станимир Русланов показа невероятна игра в 3-ти кръг от републиканската ранглиста А група. Снайперистът заслужено грабна златният медал след категорична победа във финала над водача в класирането Радостин Димов.  Домакинството на спортен клуб Корона  не помогна на местният титан да покаже силните си качества срещу намиращият се в прекрасна форма европейски вицешампион.  В рекордно бърз финал, резултата на таблото спря на резултат 11:1 в полза на по-рутинирания играч на клуб Стикс. Въпреки това 5-тият от световно първенство за юноши Димов запази водачеството си в ранглистата.
До края на сезона остават още 3  турнира, даващи точки за крайното класиране. Драмата между двамата откъснали се в първенството най-вероятно ще се запази до самия край.
Бронзовите медали останаха за силно прогресиращият отбор Бо и Бо, град Петрич.
След като  преди по-малко от месец, червените динамити на Юга събраха медалите на отворения софийски турнир, така и сега демонстрираха прекрасни умения. Заслужени отличия за Георги Георгиев и Милчо Макенджиев, които съхраняват шансовете си за топ 3, в крайното класиране.
В челната 8-ца попаднаха най-добрият български юноша за тази година Николай Желев и състезателите на клуб БСД Антоний Косев, Дилиян Тиклев и Ивайло Симеонов.

Следващата голяма стъпка на родните ни професионалисти е най-големият турнир за годината Bulgaria Bear Open на 17-18.11.2018 година.

БНБФ благодари на ръководството на спортен клуб Корона за предоставените добри условия за професионален билярд, и на всички български състезатели, които създадоха поредния драматичен и красив турнир.