Радослав Милков и Даниел Тодоров триумфираха на републиканското по двойки

Схема
Галерия

След емоционалната съботна отборна битка дойде и моментът на турнирът по двойки.
В последния турнир от календарен сезон 2018 г.  се включиха 21 отбора от страната.
Състезателите на клуб СК Бо и Бо за пореден път показаха завиден прогрес в билярдно отношение. След незадоволителния първи ден в отборните първенства, безкрайно мотивирания клуб излезе още по-силен . Гръмки победи на пловдивския майстор Радослав Милков, в комбинация с един от талантите на годината - Даниел Тодоров. Красота, стил и енергия съпътстваха тандема през цялото състезание. Миналогодишният шампион Милков успя да защити титлата си, а младото копие на Петрич даде нови надежди за позитивизъм във федерацията. Два поредни обрата в полуфинала и финала доказаха, че златото е отишло в правилната посока. С още два сребърни медала се отличиха двамата гениални братя Спасови от СК Стикс. И в двата отборни дни малко не достигна на българските таланти за върха.
Въпреки това, след последните няколко турнира те показаха, че се превръщат в главни претенденти за титлата Национален Шампион за сезон 2019 (победител в годишната ранглиста А група). Бронзовите отличия останаха за прекрасния тандем от Стара Загора Стелиан Кукучев и Пламен Вътев. Прекрасни победи и много класа показахa и младите състезатели от СК Игълс.

Последния турнир показа прекрасна игра от повечето състезатели и загатна за много драматичната нова състезателна година на БНБФ.

Ръководството на федерацията пожелава късмет на всички играчи в новите си инициативи!