Български Билярден Шампионат, 4-ти кръг

В гр. Стара Загора на 7-ми и 8-ми Октомври 23г. се проведе 4-ти кръг от Български Билярден Шампионат. Първото място грабна първата щека на клуб “Хот Шот” от гр. Бургас – Живко Петков, който се наложи над друг ветеран и водач на клуб “Стършела” от гр.Пловдив – Красимир Камешев, с резултат 9:3.
Живко бе по-концентриран във финала, показа по-стойностна игра и заслужено извоюва първа титла за сезона. Трети останаха петричките остриета Сашко Димитров и ветеранът Венцислав Димитров, които не успяха да донесът петрички финал и двамата отпаднаха на полуфинала, следователно Сашко Димитров загуби от Красимир Камешев с 9:6, а Венцислав Димитров загуби от победителя с 3:9.
Бургаският клуб “Хот Шот” освен победител, успя да извоюва и три 4-ти места в лицето на Стоян Цанев, загубил на четвъртфинал от Венцислав Димитров с резултат 4:8, Иван Пръвчев, загубил от Сашко Димитров с резултат 2:8 и водача на бургазлии – Георги Фъртунов, който отпадна от Красимир Камешев с резултат 7:8.
Последното 4-то място остана за представителя на домакините от гр. Стара Загора – Димо Желев, който отпадна на четвъртфинал от спечелилия златото Живко Петков с резултат 5:8. Следващият турнир, 5-ти кръг на Български Билярден Шампионат, ще се проведе през месец Новмври в гр. Габрово, като домакин е Клуб “Тера Геймс”.

Scroll to Top